+386 (0)30 654 321 info@simptom.eu Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje

Aplikacija sledenja vozil

Osnovni moduli v aplikciji sledenja vozil

Aplikacija za GPS slednje vozil simptom nudi tako osnovne kakor tudi napredne funkcionalnosti, katere omogočajo nadzor, upravljanje in optimizacijo ravnanja z voznim parkom. Med drugim:

 • grafični in tabelarični prikaz stanja in lokacij vozil
 • priprava naprednih zgodovinskih poročil
 • upravljanje interesnih točk / lokacij
 • itd.

030 654 321

Predstavitev   |   Aplikacija   |   Vozniki   |   Ponudba   |   Naročilo

7 modulov zasledenje vozil

Sistem GPS sledenja vozil simptom je podprt z aplikativnim vmesnikom dostopnim preko spletnega brskalnika in mobilne platforme v Android ali iOS okolju. Sledilne naprave simptom omogočajo zajem več sto različnih parametrov o stanju posameznega vozila, vse to pa je moč enostavno upravljati v  namenski aplikaciji. Definicija osnovnih funkcionalnih modulov je predstavljena v nadaljevanju, seveda pa so ob tem na voljo tudi mnoge napredne ter individualne prilagojene opcije.

Predstavitev osnovnih aplikativnih modulov sistema sledenja
Sledenje vozil in stanje vozila

Trenutno stanje vozil

Sistem sledenja vozil simptom omogoča pregled trenutne lokacije vozil. Poleg trenutne lokacije je prikazan čas zadnjega gibanja vozil, hitrost, število prevoženih kilometrov po odsekih in sumarno ter podatek o identificiranem vozniku vozila. Program omogoča združitev vozil po poljubnih skupinah.

Grafični prikaz vozil

Trenutno lokacijo vozil lahko vidite tudi na zemljevidu. Zemljevid je na razpolago tako v cestnem, kot tudi v satelitskem grafičnem prikazu. Na zemljevidu poleg lokacije vozila in hitrosti spremljate tudi njegovo smer gibanja. Najbolj podroben pregled za sledenje vozil je izveden tudi preko možnosti »Google Street View«.

Sledenje vozil in prikaz vozila na zemljevidu
Sledenje vozil in zgodovina potovanj

Zgodovina poti s postanki

S sistemom sledenja vozil simptom si lahko na podrobnem zemljevidu ogledate zgodovino voženj in postanke vozila. Pri ogledu zgodovine voženj se lahko med drugim nadzoruje tudi:

  • postanke v bližnji okolici gostinskih objektov,
  • števila postankov,
  • pozni odhodi in zgodnji prihodi vozil v matično podjetje,
  • učinkovitost potovanja z analizo načina vožnje,
  • napetost akumulatorja,….

Na zgodovini poti je moč večbarvno označevati tudi segmente poti z vključenimi senzorji (primer: območje pluženja ceste s spuščenim plugom).

Poročila sledenja vozil

Sledenje vozil v sklopu priprave poročil omogoča evidenco podatkov za posamezno sledeno vozilo ali voznika. Program nudi avtomatizacijo priprave dnevnih, tedenskih ali mesečnih poročil, katere lahko prejmete na email, hkrati pa tudi ročno pripravo poročil za želeno obdobje.

Poročila med drugim prikazujejo:

    • detajlno in sumarno analizo opravljenih poti,
    • seznam vseh postankov s podatkom naslova,
    • prevoženo razdaljo v dnevu ali dan v tednu,
    • maksimalno in povprečno hitrost,
    • časovna obdobja gibanja vozila (evidenca delovnega časa),
    • časi začetkov in koncev vseh voženj.

Prav tako poročila za obdobje omogočajo tudi pregled voženj po voznikih in pregled uporabljenih vozil za izbrano obdobje za posameznega voznika. Vsa poročila so prilagojena za tiskanje ali izvoz v PDF ali XLSX obliko.

Sledenje vozil in priprava poročil
Sledenje vozil in interesne točke

Interesne točke

Interesne točke v sklopu sledenja vozil vam omogočajo vizualizacijo vseh ključnih partnerjev na enem mestu. Na takšen način si lahko zagotovite odličen pregled posameznih obiskov pri poslovnih partnerjih ter preostalih strankah.

Servisno upravljanje vozil

Z servisnim upravljanjem vozil boste dobili popoln nadzor nad voznim parkom. Omogoča vam možnost vpogleda v tekoče mesečne vzdrževalne akcije in zagotavlja periodično opozarjanje za registracijo vozil, tehnične preglede, redni ali izredni servis vozil in menjavo pnevmatik. Modul nadzora servisnih aktivnosti je ključen ob upravljanju večje flote in je nepogrešljiv ob rešitvi za sledenje vozil.

Sledenje vozil in servisno upravljanje
Sledenje vozil in knjižica motornega vozila

Knjižica motornega vozila

Knjižica z analizo sledenja vozil omogoča avtomatsko izpolnjevanje zakonsko potrebnih podatkov o motornem vozilu (prevožene relacije, kilometrina, stanje števca kilometrov, poraba goriva, točenja goriva) ter njihovo hrambo na enem mestu. Z avtomatskim vodenjem ter podatkov prihranite pri času, ki bi bil sicer potreben za ročno izpolnjevanje obrazcev.

Predstavljene osnovne funkcionalnosti aplikativnega sistema sledenja vozil simptom se navezujejo na vse preddefinirane pakete, seveda pa sledenje vozil z aplikativno platformo omogoča tudi nadgradnjo z napredno funkcionalnostjo, kar nudi podporo mnogim tehničnim modulom.

Za več podrobnosti o podrobnostih za sledenje vozil kliknite spodnjo povezavo.

Zahtevajte ponudbo

Izpolnite spodnja polja povpraševalnega obrazca in posredovali vam bomo
informativno ponudbo s priporočili izvedbe in oceno stroška.
has been added to the cart. View Cart
Izkoristite posebno priložnost ter si do konca meseca zagotovite montažo paketa START povsem brez stroška!
BREZ STROŠKA MONTAŽE?
Ob podaji povpraševanja navedite kodo
#montaža-nič
Top