+386 (0)30 654 321 info@simptom.eu Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje

Zakaj izbrati simptom?

Ponudba naprav in celostnih RFID identifikacijskih rešitev simptom se ponaša z visoko stopnjo kakovosti in je namenjena poslovnim okoljem usmerjenim v optimizacijo vsakodnevnega izvajanja. Ob tem skrbimo tudi za konkurenčnost naših ponudb in dolgoročno sodelovanje.

group

EKIPA SIMPTOM

Smo ekipa strokovnjakov na področju RFID sistemov in se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami ter referencami na tem področju.

mission

VIZIJA & POSLANSTVO

Z inovativnim razvojem in ponudbo kreiramo rešitve v sodobno naravnanih podjetjih, katerih usmerjenost je optimizacija in kvaliteta izvajanja.

molecular

LINK CENTER

Delujemo v sklopu t.i. “Link Centra” poslovnih rešitev, kjer strankam omogočamo eno vstopno točko za implementacijo kompleksnih rešitev.

clock

DOSTOPNOST & ODZIVNOST

Zavedamo se izzivov današnjega časa, kjer so pričakovane ažurne rešitve. Pri nas slednje pozdravljamo z visoko stopnjo odzivnosti in prilagodljivosti.

Zavedamo se, da na trgu obstajajo konkurenčne rešitve iz področja RFID proizvodov in storitev, vendar se hkrati zavedamo, da odnosa in načina delovanja nikakor ni moč ponoviti. Naš glavni cilj je strankam zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, kar podpiramo z maksimalno odzivnostjo, neprestano podporo in celostnim svetovanjem že v fazi snovanja projektov. Kljub vsemu ne spimo na lovorikah in se dnevno trudimo razširiti naše zmožnosti ter še dodatno podpirati izzive, ki jih srečujemo pri sodelovanju z napredno usmerjenimi poslovnimi strankami.

 

NAŠIM STRANKAM NUDIMO:

 

        • brezplačno svetovanje pri izboru opreme
        • profesionalno podporo pri IT razvoju ter integraciji
        • znanje naših strokovnih sodelavcev, ki so temelj več letnih izkušenj
        • konkurenčno ceno ob zagotavljanju visoko kakovostnih izdelkov in rešitev
        • individualno prilagoditev, sestavo in proizvodnjo RFID naprav in storitev
        • enostavno in ažurno reševanje morebitnih zapletov in reklamacij
        • dolgoročno sodelovanje
        • ter mnogo drugih rešitev in opcij po željah naročnikov.

 

Kontaktni podatki:   email: info@simptom.eu   |   telefon: +386 (0)41 973 163

has been added to the cart. View Cart
Top