+386 (0)30 654 321 info@simptom.eu Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje

SLEDENJE SIMPTOM

Platforma in oprema za sledenje vozil

Sledenje vseh vrst  vozil in plovil

Z rešitvijo simptom sledenje želimo uporabniku približati rešitev sledenja vozil in plovil v slugu najvišje kvalitete in cenovne prijaznosti. Tehnične in aplikativne rešitve so plod dolgoletnega dela in razvoja naših strokovnjakov, kar lahko naši kupci potrdijo z visoko stopnjo zadovoljstva v sklopu zanesljivosti, delovanja, individualne prilagoditve in dolgoročnega sodelovanja.

Sledenje vozil

Spremljajte lokacijo vozil v realnem času, oglejte si zgodovino poti, voznikom pošiljajte napotke, sporočila in naloge, generirajte izvedbena poročila in še več.

Telematika

Pridobite podatke iz digitalnega tahografa, CAN-busa, spremljajte raven porabe goriva, ocenite voznike po njihovem načinu vožnje in še veliko več!

Uporabnost

Spremljajte vozila v mobilni različi za naprave Android in iOS ter spletni izvedbi - za upravljavce voznega parka in posebna izvedba za voznike.

Varnost

Na vozilo dodajte dodatne varnostne ukrepe kot so nadzor temperature, blokada vžiga, senzorji vrat, ipd. ter izboljšajte zaščito voznika, tovora in vozil.

Ekonomičnost

Stroški goriva predstavljajo tretjino vseh stroškov vozila. Natančno spremljanje omogoča ekonomičnost porabe in takojšen pregled nad točenjem goriva.

Učinkovitost

Natančen nadzor znatno izboljša parametre vožnje. Vhodni podatki definirajo obnašanje voznikov in posledično vplivajo na učinkovitost izvajanja.

Optimirajte učinkovitost vozil

Rešitev simptom sledenje je primerna za upravljanje katere koli vrste vozil ali plovil, kjer je moč prihraniti čas in denar. Vse,kar bi lahko upravljavec vozil kadarkoli želel ali potreboval, je že vključeno v naši rešitvi. Kljub temu je storitev primerna za začetnike kot za napredne uporabnike.

Blokada motorja

Blokada motorja

Lahka gospodarska vozila in drugi stroji so vedno lahka tarča tatov. Ukradeno vozilo ne ustvarja samo finančnega bremena, ampak tudi moti poslovni proces, ki bi lahko povzročil še večje izgube.

V sklopu sledenja simptom lahko na daljavo izklopite in blokirate motor vozila. Z blokirnim motorjem in natančno lokacijo vozila je mogoče enostavno povrniti ukradeno vozilo.

Na daljavo ugasnite motor in z lahkoto pridobite ukradeno vozilo.

Zgodovina poti

Zgodovina poti

Analiza aktivnosti vozil je odličen način za izboljšanje zmogljivosti voznega parka. Za učinkovito upravljanje pa je potrebna podrobna zgodovina dejavnosti vozila.

Sledenje simptom vse zbrane podatke o vozilu shrani kot svojo zgodovino in omogoča dostop do nje kadar koli.

Za izboljšanje zmogljivosti analizirajte zgodovino dejavnosti vozila.

Modul dogodkov

Modul dogodkov

Upravljavci vozil morajo vedeti, kdaj se zgodijo izredni dogodki, kot so presežena hitrost, nenačrtovani postanki itd. Če želite to narediti ročno, morate nenehno preverjati stanje vozil ali kontaktirati voznika. V vsakem primeru je to zelo zamudno in neučinkovito.

Sledenje simptom takšne naloge avtomatizira z modulom dogodkov. Ko se zgodi prednastavljen dogodek (presežena hitrost, nenačrtovan postanek, itd.), je upravitelj vozil takoj obveščen in lahko izvede potrebne ukrepe.

Seznanite se z izrednimi dogodki in ukrepajte.

GEO območja

GEO območja

Večina vozil ima definirana mesta, ki jih je potrebno občasno obiskati (skladišče, dnevne dobave, itd.), upravljavci pa morajo vedeti ali je vozilo obiskalo kraj oziroma ne. Ročna kontrola pomeni klic voznika ali analiza v sistemu, vendar je to zamudno in neučinkovito.

Sledenje simptom omogoča ustvarjanje GEO območij (virtualna geografska območja), ki obvestijo upravljavca prevoza, ko je vozilo vstopilo ali zapustilo geografsko območje. Omogoča lažje in učinkovitejše delo upravljavca.

Upravljajte svoja vozila z vnaprej določenimi delovnimi območji.

Komunikacija

Komunikacija

Z namenom komunikacije z voznikom, menedžerji običajno pokličejo, pošiljajo sporočila ali uporabljajo različne aplikacije, kar ni optimalno in ogroža varnost.

Sledenje simptom prihaja z mobilno aplikacijo imenovano OnTrack, ki izvaja komunikacijo med upravljavci in vozniki. Upravitelj lahko pošilja sporočila in datoteke vozniku neposredno iz sistema sledenja, voznik pa lahko isto stori z aplikacijo OnTrack.

Uporabite mobilno aplikacijo za komunikacijo z voznikom.

Opravila

Opravila

Podajanje nalog voznikom je bilo od nekdaj težavno - sporočanje s telefonskim klicem ali sporočilom, brez uradnih zapisov ali v primeru večih voznikov, je težko spremljati vse naloge in njihov status.

Sledenje simptom prihaja z mobilno aplikacijo OnTrack, s katero je dodeljevanje opravil veliko lažje in bolj podrejeno vozniku in upravljavcu.

Uporabite mobilno aplikacijo za upravljanje dnevnih opravil.

Vzdrževanje vozil

Vzdrževanje vozil

Vsako vozilo mora opraviti servisni pregled in druge naloge vzdrževanja, da je lahko maksimalno operativno. Ko je vozni park sestavljen iz sto vozil, postane nadzor različnih vzdrževalnih nalog zamudna postavka upravljavca.

Sledenje simptom vam omogoča, da ustvarite in načrtujete naloge za vzdrževanje vozil ter avtomatsko dobite obvestilo, ko je vozilo potrebno servisirati. Na ta način je moč upravljati celoten vozni park.

Pridobite samodejna obvestila, ko je vozilo potrebno servisirati.

EKO vožnja

EKO vožnja

Način, kako se voznik obnaša za volanom, lahko zmanjša ali poveča stroške goriva in vzdrževanja vozila.

Sledenje simptom vam nudi rešitev za izboljšanje obnašanje voznika s konstantnim spremljanjem in analizo njegovega načina vožnje. Modul EKO vožnja oceni voznikova dejanja in daje vpogled v področja, ki naj bi jih izboljšal.

Izboljšajte obnašanje voznika z namenom zmanjšanja porabe goriva in stroškov vzdrževanja.

Identifikacija voznika

Identifikacija voznika

Če imate veliko vozil in voznikov, se lahko zlahka znajdete v situaciji, ko ni več jasno, kateri voznik je v katerem času uporabljal določeno vozilo. Le to je še posebej pomembno trakrat, ko morate ugotoviti, kdo je bil v določenem času odgovoren za vozilo in tovor.

Sledenje simptom omogoča ustvarjanje profilov vozil in voznikov znotraj sistema ter dodeljevanje enega drugemu.

Da boste vedno vedeli, kateri voznik je uporabljal katero vozilo in kdaj.

Planiranje poti

Planiranje poti

Vsak načrtovalec voznega parka mora ustvariti poti za svoje voznike in večina jih uporablja različne zunanje rešitve za ustvarjanje in pošiljanje poti vozniku.

Sledenje simptom ima implementirano katografijo Google Maps, s pomočjo katere je moč ustvariti najboljše poti znotraj sistema. Modul planiranja ustvarja poti z natančnimi informacijami, potrebnim časom in razdaljo. Poleg tega lahko v sklopu načrtovanja preprečite poti, ki vključujejo cestnine in druge dajatve.

Ustvarite in pošljite najboljše poti neposredno iz sistema sledenje simptom.

Podatki tahografa

Podatki tahografa

Voznik mora voziti spočit, da varno pride do svojega cilja in ne krši nobenih predpisov, ki bi lahko povzročili visoke globe.

Sledenje simptom omogoča daljinsko prenašanje podatkov digitalnega tahografa in pravilno upravljanje delovnega časa voznika. Njegova funkcija za prenos podatkov na daljavo, kar voznikom zagotavlja daljša potovanja, saj ni potrebe prenašati fizičnih podatkov tahografa.

Oddaljeni prenos in upravljanje podatkov tahografa.

Spremljanje porabe goriva

Spremljanje porabe goriva

Če poznate trenutno raven goriva, vključno z dogodki in lokacijami za dolivanje in odvajanje goriva, vam le-to omogoča boljše načrtovanje potovanj, zavedaje stroškov porabe in prepreči krajo goriva.

Sistem sledenja simptom vkljulčuje modul za upravljanje goriva, da je le-to preprosto in nadzorovano. Prikazuje vse podatke povezane z gorivom - raven goriva, dogodke z dolivanjem in odtokom goriva z lokacijami itd.

Natančno upravljajte z gorivom in zmanjšajte stroške goriva.

Izdelava poročil

Izdelava poročil

V sklopu sledenja simptom vam v okviru spletne aplikacije nudimo različna poročila, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi vašim potrebam, nadalje natisniti ali izvoziti. Poročila so odlično orodje za sledenje zmogljivosti, nadzor izvajanja, predstavitev rezultatov in izvedbo optimizacije dela.

Nekatera razpoložljiva poročila: - poročilo o potovanjih (glede na vozilo ali voznika) - poročilo o delovnih urah - poročilo o dogodkih - poročilo o temperaturi - povzetek potovanja - poročilo GEO območij - poročilo o porabi goriva - itd.

Blokada motorja | Zgodovina poti | Modul dogodkov | GEO območja | Komunikacija | Opravila | Vzdrževanje vozil | EKO vožnja | Identifikacija voznika
Planiranje poti | Podatki tahografa | Spremljanje porabe goriva | Izdelava poročil

fleet-status

Status flote

Podatki o floti za boljše odločitve.

tachograph-module

Modul tahografa

Na daljavo naložite podatke iz tahografa.

time-analysis

Časovna analiza

Upravljajte čas dela, vožnje in počitka.

fuel-module

Modul za gorivo

Podrobne informacije o ravni goriva in porabi.

eco-drive

Eco-Vožnja

Vozniki razvrstite po načinu vožnje, zapravljenem gorivu in učinkovitosti.

reports

Poročila

Prilagodite, ustvarite in izdelajte poročila.

routing-tasks

Usmerjanje & naloge

Ustvarite poti z nalogami in jih pošljite gonilnikom.

maintenance

Vzdrževanje

Prejemajte obvestila, ko je treba vozilo servisirati.

geozones

GEO območja

Upravljajte vozila z vnaprej nastavljenimi delovnimi območji.

events

Dogodki

Prejemajte obvestila, ko se zgodijo določeni dogodki.

communication

Komunikacija

Pošljite sporočila in datoteke vozniku s platforme.

Picture1-1

Nadzorna plošča

Oglejte si uspešnost in učinkovitost voznega parka.

Predpripravljeni paketi sledenja

Za vas smo pripravili nekaj najbolj iskanih paketov sledenja s funkcionalnostmi, ki jih naše stranke najpogosteje uporabljajo. Vsak paket vključuje spletno in mobilno aplikacijo sledenja, tehnično opremo sledenja in prenos podatkov v sklopu definiranih območij.

paketi sledenja simptom
Sledenje vozil simptom - osebna in motorna vozila

Paket START

že od 6,99 EUR + DDV/mesec
Paket sledenja START je v osnovi namenjen za sledljivost lahkih motornih, osebnih vozil in tudi drugih vozil, kjer uporabniki potrebujejo pregled nad osnovnimi informacij o stanju vozila in poti, hkrati pa svoje poti opravljajo na območju držav članic Evropske unije + Srbija in Švica.
Vključene možnosti paketa START: Prikaz GPS karakteristik vozila (lokacija, hitrost, postanki, itd), dodatna interna baterija za avtonomno delovanje, nadzor delovnega časa, upravljanje naročil, načrtovanje poti, ipd.
Dodatne možnosti paketa START: prikazovalnik EKO vožnje, temperaturni senzor, identifikacija voznika, blokada vžiga na daljavo, sensor odpiranja vrat, ostali digitalni in analogni vhodi.

Paket EXTRA

že od 7,99 EUR + DDV/mesečno
Paket sledenja EXTRA je namenjen sledljivosti vodnih plovil, kot so vodni skuterji, čolni, gliserji, jahte, ipd. Tehnični sistem je posebej zasnovan za izpostavljenost vlagi in vodi. Nudi pregled nad osnovnimi informacij o stanju plovila in omogoča dodatno nadgradljivost. Paket predvideva uporabo na območju držav članic Evropske unije + Srbija in Švica.
Vključene možnosti paketa EXTRA: Prikaz GPS karakteristik vozila (lokacija, hitrost, postanki, itd), dodatna interna baterija za avtonomno delovanje, IP67 zaščita sistema sledenja, nadzor delovnega časa, ipd.
Dodatne možnosti paketa EXTRA: identifikacija voznika, blokada vžiga na daljavo, štiri digitalni in dva analogna vhoda za dodatne senzorje.
Sledenje vozil simptom - plovila
Sledenje vozil simptom - transportna vozila

Paket PREMIUM

že od 10,99 EUR + DDV/mesec
Paket sledenja PREMIUM predstavlja najnaprednejši segment spremljanja parametrov vožnje vozila. Namenjen je sledenju transportnih vozil, kjer pomembno spremljati podatke digitalnega tahografa in parametrov vozila, katerega sistem sledenja prodobiva preko integracije CANbus. Nudi pregled nad vsemi informacijami o stanju vozila in omogoča mnoge komponente nadgradljivosti. Paket predvideva napredno uporabo na območju držav članic Evropske unije + Srbija in Švica (EU + 2).
Vključene možnosti paketa PREMIUM: Prikaz GPS karakteristik vozila (lokacija, hitrost, postanki, itd), dodatna interna baterija za avtonomno delovanje,  povezljivost preko CANbus (poraba goriva, obraba materiala, ipd), branje parametrov digitalnega tahografa, nadzor delovnega časa, upravljanje naročil, načrtovanje poti, ipd.
Dodatne možnosti paketa PREMIUM: prikazovalnik EKO vožnje, temperaturni senzor, identifikacija voznika, blokada vžiga na daljavo, napredni sistem merjenja ravni goriva, senzor odpiranja vrat in druge možnosti digitalnih in analognih vhodnih signalov.
razpoložljivi dodatki sistema sledenja
FMS-harness-Ruptela

Različni priklopni kabli

Različni priklopni montažni kablic za sistem sledilne naprave simptom

Ruptela-RFID-Reader-768x768

Identifikacija voznika

Registracija voznika z možnostjo kontorle vžiga in beleženja potnih nalogov.

Ruptela-Panic-Button-768x768

Stikalo za paniko

V primeru ogroženosti voznika lahko le-ta s pritiskom na stikalo obvesti centralo.

Ruptela-Temperature-Sensor-768x768

Temperaturni senzor

Zasnovan za merjenje temperature tovora in hladilnikov.

Ruptela-Door-Sensor-768x768

Senzor vrat

Beleži dogodke odpiranja in zapiranja vrat, ki se prenašajo v nadzorni sistem.

Ruptela-EcoDrive-Panel-768x768

Prikazovalnik EKO vožnje

Spremlja obnašanja voznika in ga opozarja o neustreznem ravnanju.

Zahtevajte ponudbo

Izpolnite spodnja polja povpraševalnega obrazca in posredovali vam bomo
informativno ponudbo s priporočili izvedbe in oceno stroška.
has been added to the cart. View Cart
Top