+386 (0)30 654 321 info@simptom.eu Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje
logo simptom

PODJETJE IN VIZIJA

 

Podjetje Manta GROUP d.o.o. s svojim angažiranjem temelji na odnosu, odzivnosti, fleksibilnosti, celostnem reševanju izzivov ter individualni komunikaciji s svojimi strankami. Družba je globalno organizacijsko oblikovana v strategijo centra sodobnih poslovnih rešitev oz. oblikovanja organizacij v t.i. "Link Center". Slednje pomeni, da za reševanje projektov strankam nudimo enoten vhod, rešitve pa serviramo celostno kot rezultat najrazličnejših strokovnih področij. Verjamemo, da je le-tako možno reševati najkompleksnejše projekte ter v eno okrilje združiti največje strokovnjake različnih vodstvenih, tehničnih in pravnih področij.

 

POMEN BLAGOVNE ZNAMKE simptom.

 

Blagovna znamka simptom predstavlja evropsko pozicioniran koncept ponudbe profesionalnih industrijskih RFID ročnih terminalov, RFID tabličnih računalnikov, opreme za označevanje izdelkov (RFID čipi in nalepke) ter integracijo celostnih ter individualno prilagojenih procesov, ki temeljijo na sodobni RFID tehnologiji vsestranske identifikacije.

 

Izdelki in storitve v ponudbi simptom predstavljajo visoko kvaliteto in profesionalnost v svojem razredu. Prioritetni namen uporabe je v industriji oz. pri vsakodnevni zahtevni uporabi, vse skupaj pa je oblikovano z idejo ekonomičnosti in konkurenčnosti cen.

 

Trudimo se zadovoljiti prav vsako željo naših strank, kar dokazujemo z usmeritvijo v individualno svetovanje, strokovno preučitvijo projektov, jasnim koncipiranjem ter na koncu tudi vsestranske izdelave. Verjamemo, da je ključ uspeha v najvišji stopnji osebnega odnosa in dolgoročnem sodelovanju, s tem pa zagotavljamo, da boste z našimi izdelki, storitvami in podporo zadovoljni, naši skupni projekti pa bodo pisali zgodbe skupnega uspeha.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Manta GROUP d.o.o.

 

blagovna znamka: simptom

 

 

tel: +386 30 654 321
e-pošta: info@simptom.eu

has been added to the cart. View Cart
Top