+386 (0)30 654 321 info@simptom.eu Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje
NFC poslovna vizitka simptom

NFC pametna vizitka

Pametna poslovna vizitka je digitalna poslovna kartica z integrirano NFC tehnologijo. NFC vizitka omogoča direkten prenos kontaktnih podatkov na mobilnem telefonu, s tem pa omogoča enostavno shranjevanja direktno v imenik telefona in povečanje učinkovitosti poslovnih vizitk.

Predstavitev    |   Nakup

Pametna vizitka z NFC tehnologijo!

Drznite si biti drugačni, izstopite iz množice in naredite najboljši vtis na ljudi, ki vas obkrožajo. Pokažite vaš modern pristop že v sklopu uvodnega srečanja ter z uporabo pametne poslovne vizitke ohranite dolgoročen stik z vašimi strankami.

NFC-oznaka

Pomen NFC tehnologije.

NFC (Near Field Communication) je sodoben način brezkontaktne komunikacije, ki je vse bolj razširjena v različnih zasebnih in poslovnih okoljih. Ker se odlično razume z novejšimi mobilnimi telefoni, je vizitka z NFC tehnologijo odlično mobilno marketinško orodje. Za razliko od uporabe klasičnih črtnih ali QR kod, uporabniku ni potrebno uporabljati aplikacije za branje. NFC vizitko preprosto približate mobilnemu telefonu in vsebina se samodejno naloži.

NFC pametna vizitka.

NFC pametna poslovna vizitka je digitalna poslovna kartica, katera omogoča prikaz želenih podatkov direktno na mobilnem telefonu. S tem omogoča takojšnjo priložnost za shranjevanja kontaktov direktno v imenik telefona.

NFC poslovna vizitka simptom
NFC poslovna vizitka simptom

Prednosti NFC vizitke.

Z NFC vizitko lahko vašim strankam sporočate vsebine, ki jih do sedaj nikakor niste mogli:
  • sledenje aktivnosti uporabe vaše vizitke,
  • prikaz in shranjevanje kontaktnih podatkov,
  • izvedbo klica na izbrano številko,
  • prikaz GPS lokacije z možnostjo aktvacije navigacijo,
  • hitro pošiljanje SMS ali email sporočila z določeno vsebino,
  • prenos aplikacij iz spletnih trgovin,
  • zagon video vsebin za vašo promocijo,
  • obisk in všečkanje objav na socialnih omrežij,
  • obisk določene spletne strani,
  • itd.

Zakaj imeti pametno vizitko?

Ljudje le redko pomislimo kako velik problem je lahko poslovna vizitka, kadar jo ob pomembnem trenutku preprosto nimamo pri sebi. Neprestano moramo skrbeti, da jih nosimo s seboj, saj je predaja osebne vizitke del poslovnega bonton. Kljub našemu trudi in skrbi se boste verjetno strinjali, da velika večina vizitk konča v nekem kupu papirjev ali direktno v smeteh. Ob tem takem se vprašamo, kakšna je sploh učinkovitost takšne vizitke?

NFC pametna poslovna vizitka je inovativna rešitev, kako vaši klasični vizitki povečati pomen, jo narediti izstopajočo in ji dodati še „tretjo stran“. S to definicijo ponazarjamo možnost sporočanja informacij, ki jih do sedaj niste mogli.

Uporaba pametne poslovne vizitke je sila preprosta. Vaše potencialne stranke kartico preprosto približajo svojemu pametnemu telefonu ter si takoj ogledajo vaše kontaktne podatke, katere lahko zgolj z enim klikom shranijo direktno v njihov pametni telefon.

NFC-vizitka-simptom-moznosti
NFC-vizitka-simptom-up

Sporočanje e-vsebin.

Za izmenjavo klasičnih papirnih vizitk potrebuje le nekaj sekund, toda potrebnega je veliko truda, da vaša potencialna stranka dejansko uporabi predane informacije natisnjene na kartici. Ironično, danes so poslovne vizitke natisnjene izključno z digitalnimi vsebinami kot so e-poštni naslov, spletna stran in povezave družabnih omrežij.

Zakaj torej vizitka ne bi omogočala direktne akcije s temi vsebinami?

Hitro in učinkovito!

Ko NFC kartico približate pametnem telefonu z NFC tehnologijo, se vaši kontaktni podatki takoj prenesejo na napravo. Poleg tega lahko celoten profil shranite v imenik telefona brez napornega prepisovanja. Pametni vizitki lahko določite tudi akcijo, s katero lahko prejemnik enostavno obišče vašo spletno stran, vas pokliče, vam piše SMS ali e-sporočilo, oziroma ga celo usmerjate na naslov vašega podjetja.

Vse to hitro, učinkovito in brez komplikacij!

NFC-vizitka-simptom-down
NFC poslovna vizitka simptom
NFC poslovna vizitka simptom
NFC poslovna vizitka simptom

Naročite NFC pametno vizitko.

Obiščite našo spletno trgovino in si ogledate ponudbene možnosti naročila personalizirane NFC poslovne vizitke. Pametne vizitke lahko oblikujemo na podlagi vašega obstoječega vektorskega designa, oziroma za profesionalno oblikovanje poskrbimo tudi v naši ekipi.

has been added to the cart. View Cart
Top